Ett stort tack, rutiner & bättre tider

Tack för era fantastiska kommentarer, blev alldeles varm i hjärtat av att läsa dem! Det fick mig att känna mig lite mindre hopplös och inse att det faktiskt är värt att kämpa vidare. Jag insåg också att de rutiner jag har nu håller inte. Min viktigaste insikt på länge.

Från och med nu ska jag kämpa för att införa rutiner. Jag måste lära mig att avsätta tid åt att 'jobba', och inte mixa ihop de timmarna med min fritid för det är då jag mår dåligt över känslan av att inte ha någon ordning på något. Redan innan man startar företag får man nerkört i halsen att man måste skilja av arbetet från fritiden. Äh, tänkte jag, jag utför bara mitt största intresse och får betalt för det. Visst är det så, men mentalt sett så måste man verkligen ha en tydlig linje mellan arbete och fritid för att inte stressa ihjäl sig. Nu ska jag göra ett tjusigt schema att följa! Att jag har svårt för rutiner är en annan sak, men jag får helt enkelt tvinga mig själv till att komma in i dem.


Igår kväll städade jag mitt skrivbord. Det har inte varit synligt på ett halvår. Inte konstigt att det känns kämpigt att driva ett företag när man har kaos på sin hemmabas. Därför var jag ju tvungen att sitta där ett tag också. Mest kika igenom mina saker för att kanske få lite nya idéer. En idé fick jag, som sket sig, vilket kändes helt okej för nu har jag ju plats att prova lite olika metoder!
Häromdagen traskade jag iväg på en långpromenad genom staden hem till pappa och hämtade mina gamla loppisfyndade ramar som jag tänker sätta upp som smyckestavlor på väggen. Lite piff piggar upp!

Nu kan det bara bli bättre.Nicole säger:

Vad skönt att du känner dig bättre nu. Och det här med rutiner låter superbra, känner likadant, det måste bli till ett schema eller dylikt över dagen för annars är det så lätt att halvt stressa ihjäl sig.

2011-10-27 @ 13:38:57
Amanda säger:

Va skönt att det känns bättre! Det kan ju kännas lite hopplöst ibland! Pepp till dig!

2011-10-27 @ 13:39:34
Layla säger:

Underbart att läsa! Heja heja! :D

2011-10-27 @ 19:43:05
sandra säger:

skickar över massa pepp!och en fråga. den grejen du har halsband och armband på i bilden ovan, har du knåpat ihop den själv eller köpt? puss!

2011-10-27 @ 21:52:29
Sarah säger:

vad skötn att det känns lite bättre. jag ser så mycket upp till dig som satsat! och jag som nästan aldrig bär smycken bär dina.

2011-10-27 @ 22:36:09

pepp och kramar till dig!

2011-10-28 @ 00:01:00
Layla säger:

Svar: Ja ibland har man riktigt tur, det som är så kul ^^Jag arbetar på en liten smyckes butik i min stad som också är grossist inom bland annat barnsmycken :) Hon är egen företagare och vet hur kämpigt det är i början (och början är för det mesta lång då konkurensen är så tuff).Hennes allra största tips är att kämpa på och inte ge upp! :) Alla motgångar blir lättare att ta sig igenom om man tar sig igenom en ;) <3Pepp pepp tjejen, jag (och många andra) tror på dig! <3

2011-10-28 @ 19:49:36
Julia säger:

Vad bra att du mår bättre och vad kul att du blev glad för mitt inlägg! Kämpa på, du gör så himla fina grejer!

2011-10-29 @ 09:30:01
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0